Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Helgekurs Videregående West Coast Swing

March 25 - March 26

Vi inviterer til et videregående helgekurs i West Coast Swing 25 -26 mars! Kurset passer for deg som har gjennomført nybegynnerkurs, har god kontroll på grunnfigurene og gjerne danser aktivt enten på kurs eller sosialt.

Instruktørene for helgekurset er Petter og Anne Lill. De har begge mange års erfaring og ble forelsket i WCS i 2017, og har siden da reist både innland og utland for å delta på kurs, sosialdans og konkurranser. De holder ukentlig kurs hos oss og det er så kjekt at vi nå får til å ha et helgekurs for videregående WCS dansere.

Temaet for helgekurset vil blant annet være:
• Partner-kommunikasjon
• Musikalitet
• Teknikk og treningsøvelser
• Mye annet moro

Timeplan:
kl15:00 – kl18:00 begge dagene, men dette kan endre seg så trykk på skal/interessert på arrangementet på facebook for oppdateringer! Det blir sosialdans etter kurset lørdag fra 18:00 til 21:00.

Pris per person:
500,- for medlemmer og
650,- for ikke medlemmer.

Det er ikke krav å melde seg på med dansepartner men vi vil anbefale det på det sterkeste. Er det mange som melder seg på singel vil det etter hvert bli en venteliste, slik at balansen mellom lead og follow vil være god på kurset.

For å vite at helgen kan arrangeres for å dekke utgiftene tilknyttet lokalet vil vi ha første påmeldingsfrist til 5 mars! Dersom du allerede nå vet at du vil være med så ikke vent med påmeldingen. Petter og Anne Lill er allerede godt i gang med planleggingen av helgekurset og gleder seg skikkelig mye!!

Details

Start:
March 25
End:
March 26

Venue

Beststovo
Byvegen 30
Osøyro,,
+ Google Map